Kde si teraz? : (Where are you now?) - Higgins-Clark, Mary: 1927- (Mimo zákona, 2010)
Americká kráľovná napätia prichádza so strhujúcim príbehom mladej ženy, ktorá sa usiluje objasniť tajomstvo rodinnej tragédie. Toto jej úsilie vyvolá desivú odozvu.