Idioti v politike: Recesisrická správa zo študijného pobytu v politike - Banáš, Jozef: 1948- (Ikar, 2010)
"Mať v politike názor je cesta do pekla. Najistejší spôsob, ako v politike dosiahnuť úspech, je nemať žiadny názor. Ak názor nemáte, neriskujete, že by ste mohli mať názor nesprávny." Vtipná politická satira vychádza pre veľký čitateľský úspech v druhom, doplnenom vydaní. Čitateľov isto pobaví aj komentovaná fotografická príloha.