Vedecké poznanie duše - Prabhupáda, Šrí Šrímad A. Č. Bhaktivedanta Swami: 1896-1977; Šrí Šrímad Adhaj Čaranáravinda Bhaktivédánty Svámího Prabhupády: 1896-1977 (The Bhaktivedanta Book Trust Internacional, 2009)
Dnešná doba sa vyznačuje hmotným pokrokom, ktorý vzbudzuje údiv, ale zároveň so sebou prináša problémy. Žijeme v spoločnosti plnej zmätku a otázky týkajúce sa osudu ľudstva sú aktuálnejšie než kedykoľvek predtým. Dokážeme sa postarať o svoju budúcnosť? Aký je zmysel života? Odkiaľ pochádzame? Čo sa s nami stane po smrti?