Sila príťažlivosti: 5 krokov k odhaleniu tajomstva celoživotného bohatstva a šťastia (The Attractor Factor) - Vitale, Joe: 1953-; Pacnerová, Jana: 1955-; Filipová, Emília: 1929-; Pietrik, Erik (Ottovo nakladatelství Praha, 2010)
Doktor Joe Vitale, autor svetového bestsseleru KĽÚČ a spoluautor svetového bestsseleru TAJOMSTVO tentoraz predkladá ešte účinnejší a praktickejší plán, ako každý môže v 5 krokoch prilákať do života bohatstvo, šťastie a úspech. Radí, ako ovládnuť svoju vieru a sústrediť sa takou silou, až nakoniec oživíte svoje sny. Pokiaľ budete robiť len to, čo Joe Vitale hovorí v tejto knihe, vytvoríte hojnosť všetkého ďaleko presahujúcu vašu momentálnu predstavu. Kniha obsahuje nový test príťažlivosti, pracovný zošit, cvičenia a veľa príkladov zo života.
Bibliografia. Abecedný register.
Keywords: psychológia; pozitívne myslenie; osobnosť - liečitelia - poradcovia - tréneri; úspešnosť; šťastný život; bohatstvo; duchovno; tajomstvo; motivačné knihy; knihy populárno-náučné