Tracyho tygr : (Tracy's Tiger) - Saroyan, William: 1908-1981 (Odeon, 1980)
Výber z najkrajších poviedok autora, pre ktorého je život najväčší dar. Príbehy plné jemného humoru a lásky k človeku napriek mnohým jeho nezávideniahodným vlastnostiam.