Sladká pomsta : (Sweet revenge) - Sheldon, Sidney: 1917-2007 (Slovenský spisovateľ, 1994)
Tracy má krátko pred svatbou, rysuje sa pred ňou sľubná budúcnosť. Stačí však málo a jej osud sa zvráti. Ako s tým súvisí smrť jej matky, ooestretá tajemstvom? Tracy pátra po vinníkovi a neváha vziať do ruky zbraň. Dokonca sa ocitne vo väzení, ale plánu na pomstu sa nevzdá. Podporí ju snúbenec? Akú úlohu zohrá prítažlivý Jeff, ktorý jej skrížil cestu?