Smrť v meste anjelov: Prípad pre setektíva Boscha : (Angels Flight) - Connelly, Michael: 1956- (Slovart, 2000)
V drogami a pornografiou pohltenom meste anjelov, v Los Angeles, sa stala dvojnásobná vražda. Táto informácia by iste nebola ničím výnimočná, veď v tomto meste je vražda takou bežnou udalosťou, ako inde krádež alebo autohavária. Čo sa však v správe nenachádza a dáva jej status výnimočnej, je meno jednej z obetí. Pátranie sťažuje enormný tlak médií a explóziou hroziaca verejná mienka. Krédo - každý je podozrivý a niekto je vrahom - sprevádza Harryho Boscha pri rozpletaní bizardných záhad, ktoré sa vynárajú na povrch a pomáhajú mu tak dospieť k pravde...