Smrť v meste anjelov: Prípad pre setektíva Boscha (Angels Flight) - Connelly, Michael: 1956-; Frank, Patrick (Slovart Bratislava, 2000)
V drogami a pornografiou pohltenom meste anjelov, v Los Angeles, sa stala dvojnásobná vražda. Táto informácia by iste nebola ničím výnimočná, veď v tomto meste je vražda takou bežnou udalosťou, ako inde krádež alebo autohavária. Čo sa však v správe nenachádza a dáva jej status výnimočnej, je meno jednej z obetí. Pátranie sťažuje enormný tlak médií a explóziou hroziaca verejná mienka. Krédo - každý je podozrivý a niekto je vrahom - sprevádza Harryho Boscha pri rozpletaní bizardných záhad, ktoré sa vynárajú na povrch a pomáhajú mu tak dospieť k pravde...
Bližšie informácie o autorovi nájdete na adrese www.michaelconnelly.com
Keywords: romány autorské; kriminálne romány; Connelly, Michael (americký autor detektívnych románov. Preslávil sa ako duchovný otec obľúbeného hrdinu, losangeleského policajta Harryho Bosha. Žije na Floride.* 21.07.1956 Philadelphia, Pensylvánia, USA -); detektívne romány; drogy (beletria); próza; americká literatúra - texty; Los Angeles (Spojené štáty americké); Los Angeles (Spojené štáty americké)