Smrtící setkání: Brutální travička je na svobodě, ale poručík Eva Dallasová bojuje o všechno... (Reunion in Death) - Robb, J.D.: 1950-; Roberts, Nora: 1950- (Columbus, 2007)
Úspěšný a šťastně ženatý muž jménem Walter Pettibone skončí otráven na oslavě svých vlastních narozenin. Případ dostane na stůl poručík Eva Dallasová, ale teprve když dojde k další chladnokrevné vraždě a najevo vyjde totožnost pachatelky, ukáže se, že skutečný motiv byl jen jeden: pomstít se Evě za to, že ženu mnoha jmen, avšak vždy s iniciálami J. D., poslala před několika lety za mříže. Nyní je ale psychopatická travička opět na svobodě a přes všechno Evino úsilí stále uniká spravedlnosti. Kromě toho je čím dál jasnější, že konečným cílem má být buď ona sama, anebo ľ což se jeví ještě pravděpodobnější ľ Evin multimilionářský manžel Roarke. A přestože jeho majetek na Zemi i mimo planetu (máme rok 2059!) je nevyčíslitelný a jeho moc i konexe nepředstavitelné, není tak úplně jisté, že jej to všechno dokáže ochránit.