Od začiatku do konca: Rituály nášho života : (From Beginning To End: The Rituals of our Lives) - Fulghum, Robert: 1937- (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 2000)
Všetko, čo nás sprevádza od narodenia po smrť - krsty, svadby, pohreby - a najmä to, čo je medzi tým, znova objavuje vtipný autor. Nebol by to však Fulghum, aby k tradičným kľúčovým obradom, ako sú oslava narodenín, svadba a pohreb, nepriradil obrady súkromné a dokonca rituály a momenty čisto osobné a tajné.