Policajná chobotnica - Šloser, Peter (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči, 2022)
Kniha nás zavedie do roku 2017, keď sa odohrá vražda bosa jednej z najsilnejších bratislavských zločineckých skupín. Čestní policajti pod vedením Jula Tvrdého budú postavení pred náročnú úlohu. Nie je ňou iba dokázanie viny kriminálnikom, ale najmä neúprosný boj s policajnou chobotnicou. Jej úlohou je kryť politikov aj zločincov. Dokáže pokrivený štátny aparát zničiť život poctivého človeka a vhrnúť ho do väzenia?