Na vysokých miestach : (In high places) - Hailey, Arthur: 1920-2004 (Triumf, 1992)
Dej románu sa odohráva v Kanade. Hrozí kríza medzi superveľmocami, ktorá môže mať tragické následky. Osud nič netušiacich ľudí na celom svete zrazu leží na pleciach premiéra. Jeho budúcnosť závisí od čohosi takého krehkého, ako je tajná dohoda.