Večerní zprávy : (The Evening News) - Hailey, Arthur: 1920-2004 (Premiéra, 1992)
Hlavným moderátorom večerných správ televízie CBA bol Crawford Sloane. Jedným z najlepších tímov televízie bola skupina produkčnej Rity Abramsové, boli v nej kameraman Mink, zvukár Ken O'Hara a redaktor Harry Partrige.