Pokrvné puto : (Bloodline) - Sheldon, Sidney: 1917-2007 (Triumf, 1994)
Po smrti svojho otca, bohatá a krásna Elizabeth Roffe preberá velenie jeho mohutného globálneho impéria. Ale niekto, niekde určil, že musí zomrieť. Dielo je síce fikcia, ale pozadie má autentické.