Ruiny - Smith, Scott (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2007)
Dve mladé americké dvojice sa vyberú na dobrodružnú cestu pralesom k starým zrúcaninám. Cesta plná exotickej hávede a tajomných nástrah pralesa nie je to najhoršie čo ich čaká.