Prekrývanie tvárí - Nagaj, Ondrej: 1940- (Osveta, 1981)
Zbierky Krajina človeka (1979) a Prekrývanie tvárí (1981) potvrdzujú úspornosť vo vyjadrovaní a originálnosť metafory, v druhej z nich strieda harmóniu konfrontácia konzumného životného štýlu s tradičnými duchovnými hodnotami.