Prekrývanie tvárí - Nagaj, Ondrej: 1940-; Bartoš, Miroslav: 1949- (Martin Osveta, 1981)
Zbierky Krajina človeka (1979) a Prekrývanie tvárí (1981) potvrdzujú úspornosť vo vyjadrovaní a originálnosť metafory, v druhej z nich strieda harmóniu konfrontácia konzumného životného štýlu s tradičnými duchovnými hodnotami.
Keywords: básne autorské; básne o láske; básne o prírode; poézia; slovenská literatúra - texty; Nagaj, Ondrej (slovenský básnik, autor literatúry pre deti, stredoškolský profesor, vydavateľský pracovník, redaktor, literárny kritik a recenzent. * 21.02.1940 v Radkovskom Bystrom, okres Revúca, Slovensko -); Bartoš, Miroslav (slovenský grafik, ilustrátor, pedagóg a spisovateľ. * 18.09.1949 v Ružomberku, Slovensko -)