Koniec všetko napraví : (All's Well That Ends Well) - Shakespeare, William: 1564-1616 (Tatran, 1975)
Koniec všetko napraví alebo aj Koniec dobrý, všetko dobré. Zaraďuje sa medzi tzv. Shakespearove problematické hry, keďže je ťažké ju jednoznačne označiť za komédiu alebo tragédiu. Napísaná bola okolo rokov 1601 až 1608.