Život Alexandra Puškina (Žizň Aleksandra Puškina) - Mejlach, Boris S.; Marušiak, Jozef: 1932-; Michaláč, Jozef: 1944-; Puškin, Aleksandr Sergejevič: 1799-1837 (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1978)
Život veľkého ruského básnika 19.stor.
Faksim. rkp. na rozlož. tit. liste. Ilustr. na predsádkach. Mimo edície.
Keywords: Puškin, Aleksandr Sergejevič (ruský básnik, prozaik, dramatik, kritik a publicista. * 06.06.1799 Moskva, Rusko - 10.02.1837 Petrohrad, Rusko); životopisy; biografie- 19. stor; próza; ruská literatúra - texty; Marušiak, Jozef (slovenský prekladateľ, redaktor. Nar. 22.11.1932 Hybe, Slovensko -)