Šibalstvá medvedíka Brumkáčika - Mantarlis-Götz, Christine; Suess, Anne (Junior, 2007)
Medvedík Brumkáčik má okolo seba veľa kamarátov. Zažije s nimi nejedno dobrodružstvo či veselú príhodu. Ak ste zvedaví. Otvorte knižku a pustite sa do čítania. Brumkáčik, zajko Hopko, lišiačik Fešáčik, ježko Pichliačik a veveričiak Ryšiak už na vás čakajú.