Ostrov náhrobkov : (Allein auf der Grabsteininsel) - Brezina, Thomas: 1963- (Klub záhad, 2007)
Nikto sa neodváži na pustý, nehostinný ostrov ľ len odvážni členovia Klubu záhad. Skutočne tam zo zeme rastú náhrobné kamene? A naozaj vždy, keď sa objaví nový náhrobok, zmizne jeden človek z blízkeho mesta?