Rozhodnem sa sama - Green, Julia: 1993 (Čajka, 2007)
Mia má pätnásť a je tehotná. Čo si teraz počne? Zdá sa, že každý presne vie, čo by bolo pre ňu najlepšie - matka, otec, priateľka... len jej láska Will sa akosi neangažuje, sám má len šestnásť a je rovnako vystrašený ako Mia. Zúfalá dievčina prežíva náročnú situáciu, no napokon pocíti, že najlepšie rozhodnutie musí urobiť ona sama...