Rozhodnem sa sama - Green, Julia: 1993; Keníž, Alojz: 1952-; Jankajová, Marta: 1957- (Mladé letá Bratislava, 2007)
Mia má pätnásť a je tehotná. Čo si teraz počne? Zdá sa, že každý presne vie, čo by bolo pre ňu najlepšie - matka, otec, priateľka... len jej láska Will sa akosi neangažuje, sám má len šestnásť a je rovnako vystrašený ako Mia. Zúfalá dievčina prežíva náročnú situáciu, no napokon pocíti, že najlepšie rozhodnutie musí urobiť ona sama...
Pre čitateľov od 15 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; próza; anglická literatúra - texty; Keníž, Alojz (slovenký prekladateľ. * 1951 Slovensko -)