Moja lenivá čarodejnica v baletnej škole: Denník kocúra Atramenta 1. zv. (Rumblewick's Diary. My Unwilling Witch Goes to Ballet School) - Hiawyn, Oram: 1946- (Denník kocúra Atramenta, 2008)
Toto je denník kocúra Atramenta Čaromila Mortimera B. Atrament je vysoko kvalifikovaný čarodejnícky pomocník najlenivejšej čarodejnice v čarodejníckych kruhoch. Niet divu, že každú voľnú chvíľku využíva na čmáranie do svojho denníka. Je to jediný spôsob ako totálne nescvokatieť! Čarodejnica Baba Aga si vymyslela, že chce chodiť do baletnej školy! No povedzte. Urobila by niečo také normálna čarodejnica?