Rozprávky z lesnej krajiny - Wolfová, Zlatica; Eszes, Hajnal; Balogh, János: 1913-2002; Morvay, György (Slovart-Print, 2007)
Rozprávky z lesnej krajiny: V bohato ilustrovanej knižke sa zoznámite s milými zvieratkami. Dočítate sa, kto pomohol malému zatúlanému mačiatku a zavítate aj do zvieracej škôlky a dozviete sa, ako škôlkari zvládli očkovanie proti rôznym chorobám.