Najkrajšie príbehy o zvieratkách - Haderlein, Ute (Svojtka & Co, 2006)
Napínavé strhujúce príbehy o zvieratkách. Šteniatko Deny hľadá braček Hugo. Nezbedné káčatko Emil, mačička Kiki, prešibaná myška Cilka, lišiak Félix a množstvo ďalších obyvateľov zvieracieho spoločenstva sa nám predstavuje v dynamických príbehoch, plných napätia, hádaniek a otázok. Vynikajúca knižka na predčítavanie poskytuje veľké množstvo príležitostí zaujať pozornosť dieťaťa. Na plne farebných nádherne ilustrovaných stranách Zažijú spolu veľa smiechu a zábavy rodičia i deti.