Filozofický slovník A - N: 1. zv. (Philosophisches Wörterbuch) - Barck, Karlheinz: 1934-2012; Bartsch, Gerhard; Bauer, Ileana (Svoboda, 1985)
Toto dvojdielne vydanie slovníka obsahuje abecedne usporiadané heslá z filozofie so stručným vysvetlením.