Smrť, akú si zaslúžiš : (The Death You Deserve) - Bowker, David (Zelená knižnica, 2008)
Zdá sa, že na neúspešného spisovateľa Billyho Dyea sa po dlhom čase usmialo šťastie. Konečne dostal šancu prísť k veľkým peniazom. Nerátal však s tým, že vinou svojej všetečnosti môže veľmi rýchlo upadnúť do nemilosti miestneho gangstra Malcolma Priesta, ktorý si ho najal, aby napísal jeho memoáre. Obávaný šéf manchesterského podsvetia pozná len jeden spôsob, ako sa zbavovať ľudí, ktorí mu nie sú po chuti. Aj najspoľahlivejší expert na zabíjanie, ktorého totožnosť nik nepozná, môže mať však svoju slabú stránku. Na Billyho sa opäť usmialo šťastie ľ pri jeho smole, ako ináč, dvojsečné. Ostáva na ňom, ako vykorčuľuje zo situácie, v ktorej je čoraz väčšmi závislý od psychopata, aby sa nepridal k tým, čo si robia navzájom spoločnosť v krypte pod starou farou.