Príšerné časy : (Terrible Times) - Ardagh, Philip: 1961- (Bláznivé dobrodružstvá Eddieho Dickensa, 2007)
Zoznámte sa s EDDIEM DICKENSOM, naším polonahým hrdinom, ktorý je späť, aby po tretí raz pomohol druhým v ich nešťastí, LADY CONSTANCE CHAMTIVOU, ktorej všetci predchádzajúci zamestnávatelia zomreli za nie celkom prirodzených okolností, HORÁTIOM ELEGÁNOM, kapitánom plachetnice Pompézne prasa, ktorý miluje hlavne seba... a more, EŠTE ŠIALENEJŠOU TETOU MAUD, ktorá je na love jagavých vecí s vypchatým hranostajom Malcolmom po svojom boku, a s mnohými ďalšími...