Príšerné časy (Terrible Times) - Ardagh, Philip: 1961-; Lalíková, Tatiana: 1954- (Fragment Bratislava, 2007)
Zoznámte sa s EDDIEM DICKENSOM, naším polonahým hrdinom, ktorý je späť, aby po tretí raz pomohol druhým v ich nešťastí, LADY CONSTANCE CHAMTIVOU, ktorej všetci predchádzajúci zamestnávatelia zomreli za nie celkom prirodzených okolností, HORÁTIOM ELEGÁNOM, kapitánom plachetnice Pompézne prasa, ktorý miluje hlavne seba... a more, EŠTE ŠIALENEJŠOU TETOU MAUD, ktorá je na love jagavých vecí s vypchatým hranostajom Malcolmom po svojom boku, a s mnohými ďalšími...
Keywords: príbehy autorské; spoločenské príbehy; Ardagh, Philip (anglický autor pre deti, známa predovšetkým z Eddie Dickens série kníh. Je autorom viac ako 70 kníh, vrátane dospelých, beletrie a detskej literatúry faktu. Nar. 11.09.1961 Londýn, Veľká Británia -); humoristické príbehy; próza; anglická literatúra - texty