Fotoaparátom Jána Lassovszkého: Fotografie Detvy v prvej polovici 20. storočia - Figurová, Tatiana: 1962-; Mühlbergerová, Elena: 1974- (KC A. Sládkoviča - Podpolianske múzeum, 2010)
Fotografie Detvy v prvej polovici 20. storočia, ktoré korešpondujú s rovnomennou výstavou v Podpolianskom múzeu.