Porady a jednání: Jak se prosadit a dosáhnout svých cílů : (Meetings) - Wieke, Thomas: 1956- (No Problem!, 2006)
Každý z nás je v zaměstnání neustále konfrontován s množstvím porad, jednání, formálních i neformálních setkání. Jistě se jich musíte osobně účastnit i vy, možná je i sami vedete nebo moderujete. Víte jak se správně připravit? Jak pracovat s kritikou a s výstupy z porady? Jste rozzlobení a frustrovaní? A nebylo by možná lepší zeptat se, proč na této poradě chcete být?