V tábore a v škole: Materiál na školské a pionierske slávnosti - Bogatkovová, L. (Knižnica osvety, 1953)
Prvá časť kde sú gymnastické cvičenia a obrazy, i časť druhá tejto príručky, kde sú vcelku prijateľne podaný materiál. Budú ho môcť používať súbory v školách a na verejných vystúpeniach.