Nezabudni milovať - Mišovičová, Kristína: 1981- (Motýľ, 2008)
Čo by ste robili, keby ste v jednom okamihu prišli o všetko, na čom vám v živote záležalo? O svoju lásku, o rodičov, o prácu, o sny i o budúcnosť? Dokázali by ste sa zase postaviť, vzoprieť sa nepriazni osudu a kráčať ďalej? Dokázali by ste odpustiť tomu, kto vám kedysi tak veľmi ublížil? A vedeli by ste znova milovať?