Vzory právnych podaní pre občanov - Handl, Vlastimil (Obzor, 1989)
Autori predkladanej publikácie si stanovili dať širokej občianskej verejnosti k dispozícii návody na spisovanie podaní z rôznych právnych odvetví, a tým umožniť, aby si občania sami mohli vybaviť niektoré právne veci.