Slovník pracovního práva - Luhan, Jaroslav; Bernard, František; Dvořák, Jan; Kalenská, Marie; Navrátil, Oldřich; Orlický, Robert; Pavlátová, Jarmila; Prchal, Jaroslav; Pudík, Vladimír; Šusta, Václav; Thöndel, Maximilián; Týc, Jaroslav (Knižnice Příručky Práce, 1982)
Výkladový slovník pracovného práva poskytuje informácie v heslách o socialistickom pracovnom práve ako právnom nástroji, ktorý má umožňovať realizáciu ekonomických a spoločenských požiadaviek.