Testy zo slovenského jazyka '98: Originálne zadania testov prijímacích skúšok stredných škôl z roku 1997 - Péteryová, Oľga; Skokanová, Ľubica; Tarábek, Pavol: 1945-; Mikušová, Mária (Didaktis, 1997)
Príprava na príjmacie skúšky, pre žiakov, učiteľov, rodičov. 82 originálnych testov a riešení, 1135 otázok a odpovedí, 72 diktátov...