Statistika v příkladech - Cyhelský, Lubomír: 1929- (Státní nakladatelství technické literatúry, 1985)
Kniha obsahuje řešené příklady ze statistických disciplín, členěné podle systému, kterým se statistika přednáší na vysokých školách. Příklady jsou vybrány z hospodářské praxe - určeno studujícím denního studia i studujícím při zaměstnání vysokých a středních škol ekonomického směru a ekonomickým pracovníkum v praxi...