Kvalifikační příručka účetního: Účetnictví pro prax - Bruder, Zbyněk; Beran, Karel; Reh, Milan; Senger, Čeněk; Týfa, Josef: 1913-2007 (Práce Praha, 1974)
Příručka shrnuje celý obor účetnictví jak systematického, tak analytického.
Zoznam príkladov. Vecný register.
Keywords: spoločenské vedy; ekonomika; účtovníctvo; základy účtovníctva; účtovnícke výkazy; financie; Týfa, Josef (bol popredný český typograf a písmař. Pôsobil aj ako reklamný grafik, navrhol niekoľko poštových známok. Za svoju tvorbu získal viacero medzinárodných ocenení. Nar. 05.12.1913 Běloves, Česko - 19.01.2007 Praha, Česko); rozpočty štátne; štátne rozpočty