Náuka o spoločnosti: Príprava na maturity a prijímacie skúšky na vysoké školy - Bocková, Anna; Ďurajková, Daniela; Feketeová, Katarína; Sakáčová, Zuzana (Media Trade, 1998)
Publikácia pomôže študentom, najmä maturantom efektívne sa pripraviť na dôležité skúšky - maturitu a prijímacie skúšky na vysoké školy humanitného smeru. Zahŕňa poznatky z psychológie, etiky, práva, politológie, sociológie, ekonómie a filozofie, ale aj všetky zmeny hlavne v oblasti ekonomiky a práva. Súčasťou publikácie je aj slovník medzinárodných organizácií, kde sú tiež zapracované najnovšie údaje a zmeny v medzinárodných inštitúciách.