Efektívnosť na každý deň: Úvod do psychológie práce s ľuďmi - Kružlík, Tibor; Perlaki, Ivan: 1940- (Zväzácka knižnica, 1986)
Kniha sa zaoberá problematikou riadenia a efektívnosti vo vzťahu k jednotlivcom, k vedúcemu i ku kolektívu. Najmä mladí ľudia sa potrebujú zoznámiť so základnými poznatkami v oblasti práce s ľuďmi, lebo od ich vyzbrojenia vedomosťami v tejto sfére závisia aj výsledky ich ďalšej práce.