Efektívnosť na každý deň: Úvod do psychológie práce s ľuďmi - Kružlík, Tibor; Perlaki, Ivan: 1940-; Pernecký, Jozef: 1944- (Bratislava Smena, 1986)
Kniha sa zaoberá problematikou riadenia a efektívnosti vo vzťahu k jednotlivcom, k vedúcemu i ku kolektívu. Najmä mladí ľudia sa potrebujú zoznámiť so základnými poznatkami v oblasti práce s ľuďmi, lebo od ich vyzbrojenia vedomosťami v tejto sfére závisia aj výsledky ich ďalšej práce.
Literatúra. Knihy - a ako vznikli. 50 zázn. v slov., češ. a ruš.
Keywords: psychológia práce; ľudia; práca; riadenie a efektívnosť; efektívne vedenie ľúdí; príručky; Pernecký, Jozef (slovenský výtvarník, grafik, typograf. * 19.04.1944 Kúty, Slovensko -)