Nočné slasti : (Night pleasures) - Kenyon, Sherrilyn: 1965- (Ikar, 2008)
Amandin fádny život sa rozplynie v okamihu, keď sa rozíde so snúbencom a ponorí sa do sveta upírov a démonov. Z bezvedomia precitne v uzamknutej izbe bez okien, pripútaná k mužovi jej snov, ktorý je, ako sa zdá, svetloplachý. Tajomný Kyrian však Amandu neodolateľne priťahuje. Navyše tvrdí, že je iný ako všetci nesmrteľní a ona jediná mu môže pomôcť splniť jeho poslanie... Strhujúce príbehy americkej autorky Sherrilyn Kenyonovej o láske z nadpozemského sveta si získali množstvo priaznivcov.