Múzeum záhad: Pátranie s matikou. Buď hrdinom! Vydaj sa za dobrodružstvom a nájdi báhny poklad : (The Museum of Mysteries) - Glover, David: 1953- (Slovart, 2012)
V tomto detektívnom pátraní musíte stihnúť vyriešiť všetky úlohy a zachrániť bájny poklad ľ Zlatú kopu. Ak sa to nepodarí, poklad bude navždy stratený! Všetky úlohy súvisia s číslami.