Pedagogická prax študentov : (Pedahohična praktyka studentiv) - Bondar, Andrej (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1976)
Problematika pedagogickej praxe pre dva typy učiteľského štúdia - učiteľstvo pre 1. stupeň ZŠ a učiteľstvo všeobecno vzdelávacích predmetov. Publikácia nerieši pedagogické otázky obsahu teoretickej prípravy, ale chce študentov zainteresovať do systému organizovania a riadenia praxe a do obsahu jednotlivých praktických činností realizovaných určenými formami a spôsobmi praxe. Základné poznatky z teórie pedagogickej komunikácie.