Pedagogická prax študentov (Pedahohična praktyka studentiv) - Bondar, Andrej; Vaňko, Juraj; Brna, Roman (Slovenské pedagogické nakladateľstvo Bratislava, 1976)
Problematika pedagogickej praxe pre dva typy učiteľského štúdia - učiteľstvo pre 1. stupeň ZŠ a učiteľstvo všeobecno vzdelávacích predmetov. Publikácia nerieši pedagogické otázky obsahu teoretickej prípravy, ale chce študentov zainteresovať do systému organizovania a riadenia praxe a do obsahu jednotlivých praktických činností realizovaných určenými formami a spôsobmi praxe. Základné poznatky z teórie pedagogickej komunikácie.
Dodatky. Literatúra.
Keywords: pedagogika; pedagogická prax; študentská pedagogická prax; mimotriedna práca; mimoškolská práca; metodika prípravy; vyučovacia hodina; pedagogická komunikácia; komunikácia pedagogická; učebnice vysokoškolské