Pedagogika pre rodičov - Rozinajová, Helena: 1931-; Kramárová, Veronika; Čisariková, Monika; Hatalová, Eva (Martin Osveta, 1988)
Kniha poslúži aj všetkým tým, ktorí sa venujú výchove detí.
Z obsahu: Činitele vývinu detskej osobnosti. Rodinná výchova a vývinové osobnosti jednotlivých vekových období. Pedagogické základy rodinnej výchovy. Výchova dieťaťa pre život v rodine. Literatúra. Citovaná literatúra. 127 zázn. v slov., češ., ruš. a nem. Deti od 0-11 roč.
Keywords: spoločenské vedy; pedagogika; pedagogika pre rodičov; rodinná výchova; deti 0-11 roč; osobnosť detská; výchova detí; Rozinajová, Helena (slovenská vysokoškolská učiteľka a pedagogička, publicistka. * 08.05.1931 Dvorníky, Slovensko -); základy pedagogiky