Myslenie dieťaťa predškolského veku : (Myšlenije doškoľnika) - Poddiakov, Nikolaj Nikolajevič (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981)
Publikácia je výsledkom bádaní autora, ktoré boli venované užšie špecifikovanému problému myslenia u detí predškolského veku. Uvedený problém reprezentuje jeden z najdôležitejších v oblasti vývinovej psychológie - preskúmať a spoznať zákonitosti rozumového vývinu detí predškolského veku.