Myslenie dieťaťa predškolského veku (Myšlenije doškoľnika) - Poddiakov, Nikolaj Nikolajevič; Horkovics-Kovátsová, Zuzana; Galvánek, Peter: 1953- (Bratislava Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1981)
Publikácia je výsledkom bádaní autora, ktoré boli venované užšie špecifikovanému problému myslenia u detí predškolského veku. Uvedený problém reprezentuje jeden z najdôležitejších v oblasti vývinovej psychológie - preskúmať a spoznať zákonitosti rozumového vývinu detí predškolského veku.
Záver. Zoznam použitej literatúry. 112 zázn. lit. o knihách, zb. a kandidát. prácach v jaz. rus., angl. a franc.
Keywords: pedagogika; myslenie dieťaťa; psychológia detská; vývinová psychológia; výskumné materiály; pedagogika predškolská; Galvánek, Peter (slovenský akademický maliar. * 15.06.1953 v Staškove, na Kysuciach, Slovensko -); deti predškolského veku; príručky pedagogické