Náš svet: Otázky a odpovede : (Unsere Welt: Fragen und Antworten) - Farndon, John: 1960-; Hynson, Colin; James, Ian (Otázky a odpovede, 2007)
Táto pútavá kniha ponúka množstvo faktov o najrozmanitejších témach, napríklad o vesmíre či ľudskom tele. Všetky informácie sú spracované a formulované zrozumiteľne, vhodne pre mladého čitateľa. Fakty sú podávané hravou formou: nachádzajú sa v nespočetných otázkach a odpovediach a sprevádzajú ich krásne obrázky. Učenie sa tak stáva zábavou.